Hava Alanı'nda Bombalı saldırı sonrası Taksici kazığına isyan

Türkiye'yi sarsan Atatürk Hava Limanı'ndaki kanlı saldırının ardından bazı uyanık taksicilerin yolculardan 4 - 5 kat fahiş fiyat istemesi vatandaşların sert tepkisine neden oldu.

29 Haziran 2016 Çarşamba 04:47
Hava Alanı'nda Bombalı saldırı sonrası Taksici kazığına isyan






Son Dakika haberleri,  Hava Alanı'nda Bombalı saldırı sonrası Taksici kazığına isyan

Atatürk Hava Limanı'nda dün akşam yaşanan bombalı saldırının ardından İstanbul taksicilerinin utanç verici tarifesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Her gün 20 TL'ye gidilen yere 100 TL, aynı mesafe için yabancılardan 100 dolar isteyen İstanbul taksicilerine isyan eden vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi.


Patlama sonrası yakınlarından haber alamayanlar, hava alanındaki arkadaşlarına ulaşmaya çalışanlar yaşadığı kabusu anlatırken 'Yok artık' 'Burası bizim ülkemiz mi' dedirten tecrübelerini dile getirdi.

Twitter ve Facebook üzerinden yoğunlaşan mesajlarda tanıkların arasında yabancı gazetecilerin de bulunması yaşanan trajediyi utanç verici hale getirdi.
Brüksel'de yaşanan benzer bir durumda şehirdeki tüm taksicilerin insanları ücretsiz taşıdığına işaret eden vatandaşlar 'İstanbullu taksiciler bu duruma bakıp utanmalı' yorumunu yaptı.




Bu arada İstanbullu taksicilerin hiç hoşlanmadığı UBER uygulaması gece boyunca Atatürk Hava Limanı'na gidecek tüm vatandaşları ücretsiz taşıyarak takdir topladı.
Taksicilere yönelik en küçük bir saldırıda bile yollara dökülen ve 'Sarı isyan' başlıklarıyla medya desteğini de arkasına alan taksici dernekleri bu utanç verici haberlerle ilgili bakalım nasıl bir tavır takınacak!
İşte o utanç verici uygulamaya gelen tepkilerden küçük bir bölümü




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.