Havalar soğudu, kadınlar sabah sporlarını salonda yapıyor

06 Aralık 2012 Perşembe 11:34
Havalar soğudu, kadınlar sabah sporlarını salonda yapıyor






KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin önemli hizmetleri arasında yer alan ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sabah sporları, havaların soğumasıyla birlikte parklardan spor salonlarına taşındı. Uzman sporcular eşliğinde yaz aylarında parklarda yapılan sabah sporlarına, kış mevsiminde de spor salonlarında devam ediliyor.

Hafta içi her gün sabah 7.30 - 09.00 saatleri arasında yapılan sabah sporlarına katılan bayanlar, bu hizmetten memnuniyetlerini ifade ederek Büyükşehir Belediyesi'nin bu hizmeti sayesinde spor yaparak sağlıklı bir şekilde yaşadıklarını dile getirdi. Bayanlar, Yaz mevsiminde uzman spor hocaları ile spor yapıyorduk. Ancak havalar soğuduğu zaman spor yapamıyorduk. Bu hizmetle kış aylarında da spor yapma fırsatı bulduk. Bize bu imkanı tanıdığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'ye teşekkür ediyoruz. Bu hizmetin her zaman devam etmesini istiyoruz. diye konuştu.

Kış mevsiminde devam eden sabah sporları, 6 ayrı salonda yapılıyor. Sabah sporlarında bayanlar için 6, erkekler için ise bir spor salonu hizmet veriyor. Bayanlar Spor Merkezi, Talas TOKİ Spor Tesisi, Kadir Has Kongre Merkezi, Sümer Spor Tesisi, Erkilet Spor Tesisi ve Yeşil Mahalle Spor Tesisinde bayanlar, Kadir Has Stadyumu'nda ise erkekler sabah sporlarına devam ediyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.