HDP'li belediyeden annelere dayak, teröriste destek

Teröristlerin en büyük destekçisi haline gelen HDP ve BDP'li belediyelerin iki yüzlü tutumu bölge halkını çileden çıkarıyor.

10 Ocak 2016 Pazar 01:58
HDP'li belediyeden annelere dayak, teröriste destek






HDP'li belediyeden annelere dayak, teröriste destek

PKK'nın çocuklarını kaçırdığı annelere dayak atan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi zabıtaları, PKK'lı teröristler, PKK yandaşları karşısında erimiş muma dönüyor. Konuyla ilgili haberi bugün sayfalarına taşıyan AKŞAM gazetesi, Diyarbakır'daki çarpıklığı anlatmış. Veysel Koç imzasıyla yayınlanan haberde, Diyarbakır Belediyesi'nin PKK ve HDP yandaşlarına gösterdiği özeni gözler önüne seriyor.

TERÖR DESTEKÇiLERi KIŞANAK'IN BAŞ TACI! 

Sur'da yaralanan PKK'lılar için 'Sağlık Koridoru' açılmasını isteyen sağlık çalışanları bir aydır belediye önünde oturma eylemi yapıyor. Eş başkanların talimatıyla çay, kahve, salep ve sıcak çorba ikram ediliyor. Oysa ki HDP'li belediye 40 dereceyi bulan sıcakta gözü yaşlı ailelere bir bardak suyu çok görmüştü! Aileler bu durum karşısında "Bize zulmedenleri şimdi daha iyi anlıyoruz. Onlar da teröristlerin safl arındaymış" dedi. 

Çocukları PKK’lılar tarafından kaçırıldığı için Diyarbakır Belediyesi bahçesinde oturma eylemi yapan gözü yaşlı annelere her türlü şiddeti uygulayıp attıran HDP’li Kışanak, sağlık koridoru kurulması için eylem yapan terör yandaşlarına kucak açtı.
 
Haziran'da AKŞAM Gazetesi'ın sayfasına taşıdığı haberde Belediye Başkanı Gülten Kışanak'ın talimatıyla önce bahçeye köpüklü su dökülüp çıkarılan ailelere zabıta ve kazma kürekli işçiler saldırmıştı.

HDP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi safının halktan değil terör örgütü PKK'dan yana olduğunu bir kez daha tescilledi. Belediye, çocukları PKK tarafından dağa kaçırıldığı için oturma eylemi yapan aileleri önce köpüklü suyla bahçeden atmış ardından yol kenarında devam eden eyleme zabıtayla müdahale etmişti.

SAĞLIKÇILARI BAĞRINA BASTI

Bununla da yetinmeyen belediye eyleme refüjde devam eden ailelerin üstüne kazma kürekli işçileri gönderip burada da barındırmamıştı. Diyarbakın Büyükşehir Belediyesi Sur'u yakıp yıkan ve çatışmalarda yaralanan teröristlerin tedavisi için sağlık koridoru açılması için 1 aydır eylem yapan PKK yandaşı sağlıkçıları ise bağrına bastı.


Son Güncelleme: 10.01.2016 02:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.