Hilbert: Lig şampiyonluğunu konuşmak için daha çok erken

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:20
Hilbert: Lig şampiyonluğunu konuşmak için daha çok erken






İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Roberto Hilbert, lig şampiyonluğunu konuşabilmek için daha çok erken olduğunu söyledi.

Sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alman futbolcu, Sezon başında herkes ligi kötü bitireceğimizi söylüyordu ama biz herkese takım ruhunu gösterdik ve şuan çok iyi bir yoldayız. Devre arasına kadarda bunu devam ettireceğiz. dedi.

Şuan ki başarılarının sırrının takım ruhu olduğunu kaydeden başarılı oyuncu, Kesinlikle takım ruhunu bu sene daha iyi ortaya koyuyoruz hem yönetim, hem hoca hemde oyuncularla birlikte. Geçen yıldan farkımız bu sene takım ruhu olmamız. şeklinde konuştu.

Orduspor galibiyeti sonrası tesislerde takımın birlikte melemen yemesi hakkındada konuşan Hilbert, Takımın buyük bir kısmı kaldı tesislerde ve melemeni yediler. Ben ayrılmak zorunda kaldım ama takım büyük bir keyif yaptığına inanıyorum. diye konuştu.

Şampiyonluğa giden yolun adım adım hareket etmekte geçtiğini ifade eden tecrübeli futbolcu, Eğer adım adım gidersek bu sene herşey olabilir. Sezon sonunda şampiyon da olabiliriz. Kulüp olarak bu şekilde gidersek yeni bir Beşiktaş daha doğrusu genç bir Beşiktaş oluşturabiliriz. dedi.

Bu sezon neredeyse her takımdan gol yediklerini söyleyen Hilbert, bunun sorumlusunun savunmanın değil takımın suçu olduğunu kaydetti.
Mevkisinde iyi bir oyuncu olduğu için baskı altında olmadığını düşünen Alman futbolcu, Mevkimde sorunsuz olmak güzel bir şey ömrüm hep baskı altında geçti onun için beni etkilemiyor fazla baskılar. şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin Bu sene ligde şampiyon olur musunuz ? sorusuna Hilbert, Daha ligin ortasındayız hele bir ilk yarıyı bitirelim ikinci yarı başlasın o zaman oturur konuşuruz bunu ama şuan konuşmak için çok erken. Malum önümüzde bir Eskişehirspor maçı var oradan bir üç puan alılm diğer takımlara baskı kuralım daha sonra şampiyonluğu konuşuruz. diye cevap verdi.

ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Öte yandan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 7 Aralık Cuma günü kendi evinde Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıkların başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenamnan ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra dar alanda kısa pas çalışması yapan oyuncular ardından dar alanda yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

İdmana tedevisi süren Manuel Fernandes, ile soğuk algınlığı bulunan Cenk Gönen, Oğuzhan Özyakup ve Ersan Adem Gülüm katılmadı.

Beşiktaş , Eskişehirspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.