Hillary Clinton Patrik Bartholomeos'u ziyaret etti

16 Temmuz 2011 Cumartesi 14:40
Hillary Clinton Patrik Bartholomeos'u ziyaret etti






Clinton, saat 13.00 sıralarında Patrikhaneye geldi. Ziyaret öncesinde Amerikalı güvenlik görevlilerinin aldığı önlemler artırıldı. Patrikhaneye gelen kokuya duyarlı köpek ile bomba araması ve güvenlik kontrolleri yapıldı. Amerikalı görevliler Patrikhane'deki kontrollerin ardından basın mensuplarının kamera ve fotoğraf makinelerini de kontrol etti. Yere bıraktırılan çanta ve kameralar köpek kontrolünden geçirildi. Bu sırada tepki gösteren basın mensuplarına Türk görevliler, Amerikalı görevlilerin gerekli izinleri bulunduğunu belirtti.
Clinton'ın Patrikhane kapısında dini görevliler tarafından karşılandı. Beraberindeki görevlilerle birlikte Patrikhane'ye giren Clinton, yaklaşık 50 dakika Patrik Bartholomeos ile görüştü. Görüşmenin ardından Clinton'a Amerikan Başpiskoposu Dimitrios aracına kadar eşlik ederek uğurladı.
Görüşmenin içeriğine ilişkin bilgi alınamadı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.