Hilton HHonors, Dünyanın En Büyük Sosyal Medya Define Avı Oyununu Başlatıyor

19 Ekim 2011 Çarşamba 17:40
Hilton HHonors, Dünyanın En Büyük Sosyal Medya Define Avı Oyununu Başlatıyor






Hilton Worldwide'a ait 10 otel markasının özel müşteri bağlılık programı olan Hilton HHonors, dünyanın en büyük sosyal medya define avını başlatıyor. Dünya genelinde beş kentte düzenlenen Sosyal Medya define avı oyunu, "Ücretsiz KonaklamanınHızlı Yolları" promosyonunu tanıtırken, İstanbul'un yanı sıra, Milano, Londra, Chicago ve Washington D.C. gibi cazibe merkezi şehirlerde ardı ardına beş gün devam edecek.. "Ücretsiz KonaklamanınHızlı Yolları" promosyonu kapsamında, 31 Aralık 2011 tarihine kadar yapılacak konaklamalarda Hilton HHonors üyeleri iki kat HHonors puanı ya da ücretsiz konaklamalar kazanabilecekler.  Define avı etkinlikleri ve konumları için ipuçları, Hilton HHonors Twitter hesabında (www.Twitter.com/HiltonHHonors) ve Facebook sayfasında (www.Facebook.com/HiltonHHonors) bu hafta yayınlanacak. 

HHonors üyeleri ve define avcılarının, yarışma şehirlerini ve gerekli görevleri bulmaları için twitter'dan takip etmeleri veya facebook'tan sayfayı beğenmeleri gerekecek. Her şehirde, görevi doğru olarak tamamlayan ve Hilton HHonors ekibini bulan ilk 100 kişi ücretsiz bir gece sertifikası ile ödüllendirilecek. Bu sertifika, Waldorf Astoria Hotels & Resorts Conrad Hotels & Resorts,  Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton,  Embassy Suites Hotels,  Hilton Garden Inn,  Hampton Hotels ve Homewood Suites by Hilton'un da dahil olduğu, Hilton Worldwide marka portföyünde yer alan ve promosyona katılan herhangi bir otelde kullanılabilecek. 

Hilton Worldwide Başkan Yardımcısı Diskin: "Deneyimleri paylaşmak, Hilton HHonors'un ruhudur"
Define avının, Dünya genelinde beş farklı kentte Hilton HHonors üyeleri, takipçileri ve hayranlarını buluşturduğunu söyleyen Hilton Worldwide Küresel Müşteri Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Diskin, " Bu etkinlik, Hilton HHonors'ın sadece puan kazanmaktan ibaret olmadığını, çevrenizdekiler ile paylaşabileceğiniz eşsiz deneyimler yaşama şansı sağladığını bir kez daha gösteriyor" dedi.
Hilton HHonors Ücretsiz Konaklamanın Kolay Yolları promosyonu üyelerine iki kat HHonors puanı veya 27 Eylül ile 31 Aralık 2011 tarihleri arasında rezervasyon yaptırmış olmak ve 1 Ekim ile 31 Aralık 2011 tarihleri arasında tamamlanmış olmak kaydıyla otel konaklaması için bir ücretsiz gece sertifikası (her dört konaklamadan veya 10 geceden sonra bir ücretsiz gece) sunuyor.

Üyeler www.HHonors.com / FastWays adresinde promosyona kayıt olabilir ve bütün koşul ve hükümleri inceleyebilir. Bonus seçimi, promosyon dönemi boyunca değiştirilemez. Ödül olarak verilecek ücretsiz gece sertifikaları veya bonus puanlar için herhangi bir sayı sınırlaması yoktur. Daha fazla bilgi almak veya bir Hilton HHonors üyesi olmak için, HHonors.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.