Hırsız kardeşler, 28 kez yakalandı, 29.'da tutuklandı!

05 Aralık 2012 Çarşamba 13:33
Hırsız kardeşler, 28 kez yakalandı, 29.'da tutuklandı!






ADANA (CİHAN)- Adana'da bu yıl içinde 28 kez yakalanan ancak serbest kalan iki kardeş, yine hırsızlık yapıp yakalanınca bu kez tutuklandı.

Edilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, merkez Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesinde bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine gitti. Polis, hırsızlık yaptıklarını belirlediği 27 yaşındaki Ertan T. ile kardeşi 21 yaşındaki Erhan T.'yi yakaladı. Gözaltına alınan 2 kardeşin bu yıl içinde 28 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları, birçok kez yakalandıktan sonra ise sevkedildikleri adli mercilerce serbest kaldıkları belirlendi.

Hırsızlık suçundan toplam 117 kayıtları olduğu öğrenilen Ertan T. ve kardeşi Erhan T., Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak Kürkçüler Cezaevi'ne gönderildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.