Hırsızı vicdanı ele verdi

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:36
Hırsızı vicdanı ele verdi






ADANA (CİHAN)- Adana'da 31 evdeki hırsızlık olayı, vicdanının sesini dinleyen bir şüphelinin itiraflarıyla aydınlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerine, Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay Mahallesi´nde gece devriyesi sırasında bir kişi, hırsızlık yaptığını bu sebeple uyuyamadığını söyleyip başvurdu. Asayiş polisleri, 16 yaşındaki Y.A.'yı Hırsızlık Bürosu ekiplerine teslim etti.

Yaşı küçük olduğu için Çocuk Şubesi'nce ifadesi alınan Y.A., kendisinin gözcülük yaptığını, 6 hırsızlık olayına karıştığını söyledi. Y.A.'nın ifadesinde Hakan T. bana zorla hırsızlık yaptırdı, kendi de çok hırsızlık yaptı. Rüyama evine girdiğim şahısları görüyorum, uyuyamıyorum. Vicdan azabı çekiyorum. dediği öğrenildi. Y..A'nın itirafları sonucu polis, Hakan T.'yi yakaladı. 31 evdeki hırsızlık olayı aydınlatılırken buralardan 300 bin lira değerinde eşya çalındığı tespit edildi. İfadelerinin ardından Y.A. ile Hakan T. adli mercilere sevk edildi. Hakan T. tutuklandı, Y.A.serbest kaldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.