Hollandalı işadamları dosluk için koşacak

06 Kasım 2012 Salı 17:36
Hollandalı işadamları dosluk için koşacak






AMSTERDAM (CİHAN)- Hollanda'nın Rotterdam şehrinden bir işadamları heyeti, Avrasya Maratonu'na katılmak ve bazı temaslarda bulunmak için yarın İstanbul'a gidiyor. Hollanda ve Türkiye ilişkilerinin 400. yılı vesilesiyle Rotterdam Running Ambassadors (RRA) üyesi işadamlarından oluşan heyet, maratona katıldıktan sonra ticari girişimlerde de bulunacak.

RRA Vakfı Başkanı Wim Span İstanbul'da turistik ve tarihi yerlerin yanı sıra çok sayıda şirket ve işadamını da ziyaret edeceğiz. İş ve yatırım konularında araştırmalarda bulunacağız. Ayrıca Türk işadamlarını da şehrimize ve ülkemize davet edeceğiz. Onlar da bu tür aktivitelere katılmalılar. Bu temaslar ikili ilişkilerimizi geliştiriyor. İki ülke ilişkileri bildiğiniz gibi bu yıl 400. yılını kutladı. şeklinde konuştu.

RRA Vakfı'nın kıdemli yöneticiler, sağlık çalışanları ve girişimcilerden oluşan bir iş kulübü olduğunu ifade eden Span, kendilerini bir araya getiren ortak paydanın ise uluslararası maratonlara katılmak olduğunu söyledi. Span daha önce New York, Chicago, Shanghai, Köln, Berlin, Roma, Dublin, Brüksel ve Capetown maratonlarına katıldıklarını söyledi.

Vakıf üyesi işadamları Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosu Togan Oral'ın onurlarına verdiği resepsiyona katılarak programları hakkında bilgi verdi. Resepsiyonda konuşan Oral, İşadamlarından oluşan bu heyet Avrasya Maratonu'nu koşmak için İstanbul'a gidiyorlar. Bu açıdan hem spor hem de iş yönü olan bir ziyaret olacak. Bu seçkin topluluğun ülkemizi ve İstanbul'umuzu görmesi ve orada ticari temaslarda bulunması çok önemli. dedi.

İstanbul'da çok sayıda aktiviteye katılacak olan heyet, 12 Ekim'de Hollanda'ya dönecek. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.