Hüseyin Aygün dua eden askerlere...

CHP'li Aygün, Süleyman Şah'ın huzurunda dua eden TSK personeli ile aklınca alay etmeye kalktı. Ancak sosyal medyanın tepkisi sert oldu

23 Şubat 2015 Pazartesi 15:36
Hüseyin Aygün dua eden askerlere...






Hüseyin Aygün dua eden askerlere...

Şah Fırat Operasyonu öncesi ve sonrası nal toplayan muhalefet, milli bir konuda politika üretmeyi beceremeyince evlere şenlik görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Cihan devleti Osmanlı İmparatorluğu'nun atası Süleyman Şah'ın türbesinde fatiha okuyan TSK mensuplarını alaya almak iszeyen CHP'li Hüseyin Aygün'e tepki yağdı.

CHP'li Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Twitter hesabı üzerinden, başarılı bir operasyonla Saygı Karakolu'ndan naaşı taşınan Süleyman Şah'a dua eden askerlerle ilgili yaptığı paylaşım sosyal medyada büyük tepki çekti.

DEAŞ tehdidi altındaki Süleyman Şah Türbesi'nin, 39 tank, 57 zırhlı araç ve 572 personelle iki koldan yapılan eş zamanlı harekatla güvenli bölgeye taşınması tüm yurtta ve dünyada hayranlıkla izlenirken, muhalefetin içine düştüğü durum dikkatlerden kaçmamıştı.

Paralel medya ve muhalefetin, Saygı Karakolu'ndaki 38 personelin ve manevi değeri yüksek ecdat yadigarı emanetlerin güvenli bölgeye nakledilmesini eleştirmesi ülkede hayretle karşılanırken, bir skandal yaklaşım da CHP'li Hüseyin Aygün'den geldi. Aygün, Twitter hesabından Süleyman Şah'ın Birecik'te bir karakola nakledilen naaşının başında dua eden askerlerin fotoğrafını paylaşarak, altına, "Yeni Türkiye'nin askeri" yazarak aklınca 'laiklik elden gidiyor' çığırtkanlığı yapmaya çalıştı.

Aygün'ün ecdadına dua eden bir askerin bu görüntüsünü bile hazmedememesi yüzlerce Twitter kullanıcısı tarafından tepki gördü.
Son Güncelleme: 23.02.2015 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.