Hz. Muhammed'e Facebook'ta hakaret edenlere soruşturma

Hz. Muhammed'e Facebook'ta hakaret edenler için savcılık sonunda harekete geçti. Facebook üzerinden Hz.Muhammed'e hakaret mesajlarının araştırılması için Savcılık talimatı verildi. Peygamber'e hakaret eden Facebook'taki tüm sayfalara erişim engeli başladı

25 Ocak 2015 Pazar 23:09
Hz. Muhammed'e Facebook'ta hakaret edenlere soruşturma






Hz. Muhammed'e hakarete soruşturma

Fransa'da mizah dergisine yönelik kanlı saldırının ardından çok sayıda AB ülkesi ile birlikte Türkiye'de Hazreti Muhammed'e yönelik hakaretler artınca savcılık harekete geçti. Bu tür sayfalara erişim engellendi. Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı, Facebook'ta Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli paylaşımlarla ilgili de soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında Facebook üzerinden Hazreti Muhammed'e hakaret edenlerin tespit edilmesi için Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı bilişim polisine talimat verdi.

Sosyal medya üzerinde milyonlarca kişinin sert tepkisine aldırmayan bazı kullanıcılar Hazreti Muhammed'e hakaret içeren karikatür ve fotoğraflar paylaşıyordu.

AYRINTILAR GELİYOR

Son Güncelleme: 25.01.2015 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
buse 2015-01-25 23:44:29

bu ahlaksizlara haddini bildirecek hukukçular yok mu inancimiza dinimize hakarete nasıl göz yumulur?