İbrahim Toraman: Eksikliklerimizi tamamlayınca çok iyi olacağız

29 Kasım 2012 Perşembe 16:16
İbrahim Toraman: Eksikliklerimizi tamamlayınca çok iyi olacağız






İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman, takım olarak eksikliklerinin olduğunu bunları giderdikleri zaman iyi bir takım olacaklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın CeBİT Fuarını Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, Trabzonsporlu Ferhat Öztorun, Milli Kadın Basketbol Takımı'nın kaptanı Nevriye Yılmaz ve milli dalgıç Şahika Encümen ile birlikte ziyaret eden Kaptan İbrahim Toraman, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Sezon başında takım olarak kendilerine söylenenleri belirten kaptan, Biliyorsunuz sezon başında bize iyi şeyler söylenmiyordu. Şu anda neler söyleniyor ama sezon sonunda ne söylenecek kimse bilemiyor. Biz takım olarak birlikte hareket ediyoruz. Hedeflerimiz belli. Eksikliklerimiz var onları giderdiğimiz zaman çok iyi bir takım olacağız. Daha iyi bir takım izleteceğimizi düşünüyoruz. diye konuştu.

Öte yandan dün Ankaragücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. maçında Beşiktaş'ın 3 - 2 kazanarak tur atladığı karşılaşmayla ilgili bir soruya ise Toraman, Böyle maçlar her zaman zordur. Rakibi ciddiye almazsanız, konsantre olmazsanız zorlanırsınız. Kupa maçlarında bu yıl zorlandık. Umarım bu bize ders olmuştur. Hedefimiz belli. Daha sağlam oynamak gerekiyor. Hocamız böyle maçlarda gençlere şans tanıyor. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.