İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Batman´da

06 Aralık 2012 Perşembe 12:08
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Batman´da






BATMAN (CİHAN)- İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İç Güvenlik Toplantısı'na katılmak için Batman'a geldi. Bakan Şahin, çevre illerin valileri ile toplantı gerçekleştirecek. Ardından Emniyet Özel Harekat Şube Müdürlüğü Kompleksi temel atma törenine katılacak.

Tarifeli uçakla Batman´a gelen İçişleri Bakanı Şahin ve beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar´ı havalimanında Batman Valisi Yılmaz Arslan, Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan karşıladı.

Batman Valiliği'ne geçen İdris Naim Şahin ve beraberindekiler, valilik ziyareti sonrasında TÜPRAŞ yemekhanesinde çevre illerin Valileri ve kaymakamlar ile bir toplantı gerçekleştirecek.

Bakan Şahin, toplantıda yapılan yatırımları ve güvenlik çalışmaları ile ilgili bilgi alışveriş yapacaklarını söyledi. Bakan Şahin, Bakanlığımızın üst yönetimiyle birlikte inceleme gerçekleştireceğiz. Başta iç güvenlik konuları olmak üzere Batmanımızın hizmet ve yatırımlarını öğrenme inceleme ve varsa sorunlarını tespit etme imkanı bulacağız. Bugünümüz inşallah Batman halkıyla buluşmamıza vesile olacak. dedi.

Batman'ın güneydoğunun hızla gelişen ve gün geçtikçe önem kazanan bir ili olduğunu kaydeden Bakan Şahin, Hükümet olarak burada çok farklı yatırımlara imza atıyor ve gerçekleştiriyoruz. İçişleri Bakanlığı olarak Batman´a kendi hizmet alanımızla ilgili ihtiyaçları belirlemek üzere buradayız. Daha doğrusu belirlenmiş yürütülen hizmetleri yerinde görmek üzere bu ziyareti gerçekleştirdik. Çevre illerdeki valilerimiz de bildiğim kadarıyla bu ziyaret vesilesiyle Batman´a geldi. Onlarla da müştereken bir değerlendirme imkanı bulmuş olacağız. şeklinde konuştu.

Konuşma sonrası Vali Yılmaz Arslan, Bakan Şahin´e tarihi antik kent Hasankeyf´in resmi bulunduğu porselen tabak hediye etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.