İHL mezunlarının pilav gününde ney konseri

11 Temmuz 2011 Pazartesi 11:27
İHL mezunlarının pilav gününde ney konseri






 Hatay'ın Erzin ilçesinde İmam Hatip Lisesi (İHL) mezunları, 2. Geleneksel Pilav Günü'nde buluştu.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda neyzen ekibinin konseri dinleyenlerden büyük alkış aldı.İmam Hatip Lisesi (İHL) mezunları 'Geleneksel Pilav Günü'nde buluştu. Türkmenkızı tesislerinde yapılan program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Antakya'dan gelen neyzen sanatçısı Şahin Gezginci'nin konseriyle taçlanan programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 İmam matip mezunlarını bir araya getiren programda konuşan İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Tahir Tatar, Birlik olmalıyız.

İmam Hatip'li olduğumuzu unutmamalıyız. Biz bu devletin ve milletin kumuyuz, çimentosuyuz. Önümüze çıkan her engeli aşmak zorundayız. Asrımızda teknik gelişmeler ve ekonomik büyümeler sonucunda huzur dengesi bozuldu.

 Manevi ve ahlaki bunalımlar arttı. İmam Hatip Lisesi mezunu ve mensubu olan bizler bu dengeleri sağlamak zorundayız. diye konuştu.

Tatar ayrıca, Erzin İmam Hatip Lisesi bünyesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin kurulacağını da müjdeledi. Okuldan mezun olduktan sonra Ağrı'ya gittiğini söyleyen Ramazan Oğuz, Böyle bir programın yapıldığını duyunca öğrenimime devam ettiğim Ağrı'dan kalkıp Erzin'e geldim. Böyle bir ortamda bulunmaktan, eski okul günlerini hatırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Okul dönemleri ve mezun olduğumuz dönemlerde İmam Hatip Lisesi'nin ayrıcalıklarını yaşadık. dedi.Yeni dönem mezunlarına hediye ve temsili diplomaların verildiği törende misafirlere pilav, ayran ve tatlı ikramı yapıldı.

CİHAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.