İki maç üst üste kazanamayan Bursaspor'da moraller bozuk

06 Kasım 2012 Salı 17:31
İki maç üst üste kazanamayan Bursaspor'da moraller bozuk






BURSA (CİHAN)- Bu sezon üst üste iki maç kazanamayan Bursaspor'da, istikrar sıkıntısı yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor galibiyetinin ardından dün akşam konuk ettiği Kasımpaşaspor'a 2-1 yenilen yeşil-beyazlı takım, zor günler geçiriyor. Futbolcular, bu sene iki maç üstü üste kazanamamanın üzüntünü yaşıyor.

Kasımpaşa mağlubiyetini değerlendiren Bursasporlu futbolcular, yaşadıkları üzüntüyü dile getirdiler. Başarılı defans oyuncusu Hakan Aslantaş, maça iyi başladıklarını ancak çok kritik dakikalarda gol yediklerini dile getirdi.

Beklemedikleri anda gol yediklerini ifade eden Hakan, Tam oyunu elimize alırken, biz 2-1'i bulurken onlar attı. Kasımpaşa gerçekten iyi bir takım. İyi mücadele ettiler. Biz de iyi mücadele ettik. Fakat buradan bir puan alsak bile az olacaktı. Hiçbir şey alamadık. Çok üzüldük, Trabzonspor maçındaki oyundan sonra bugün iyi pas yapamadık. Yine de diri, mücadele eden bir Bursaspor gördük. Biz de 1-1'i yakalayınca içeride 'tamam biz bu maçı alırız' dedik. Ama ikinci golü yiyince böyle oldu. diye konuştu.

FERHAT: BEŞİKTAŞ'I YENİP BUNU UNUTTURACAĞIZ

Maçın ikinci yarısında Vederson'un yerine oyuna giren Ferhat Kiraz ise yaptığı açıklamada, Arkadaşlarımız inanılmaz mücadele etti. Mükemmel bir baskı kurmuştuk. Golü bulabilseydik, bizim açımızdan farklı olurdu. diyerek şunları söyledi:

Baskımızı devam ettirdik, ilk yarının sonunda golü bulduk. İkinci yarıya da aslında çok iyi başladık. İstediğimiz gibi başladık. Hocamız Kasımpaşa karşısında kontralara dikkat etmemiz gerektiğini söylemişti. İlk golü de bu şekilde yedik. İkinci yarıda pozisyonları yoktu. Bütün enerjimizle baskı kurduk. Ama bu hafta olmadı. İnşallah haftaya Beşiktaş karşısında galip gelip büyük taraftarımıza bu mağlubiyeti unutturmak istiyoruz.

Kendi performansını da değerlendiren Ferhat, Son 3 haftadır hocam bana şans veriyordu, ben de dakikası önemsiz, elimden geleni yapmaya çalıştım hep. Bugün de bana daha fazla şans verdi. Elimden geleni yaptım. dedi.

MURAT: GALİP GELMEMİZ GEREKİRDİ

68. dakikada yerini Okan Deniz'e bırakan genç oyuncu Murat Yıldırım, iyi başladıkları mücadelede baskılı oynamalarına rağmen sonuca gidemediklerini kaydetti. Murat, şunları söyledi:

Rakip takımın zaten fazla pozisyonu yok. Frikikten çok kötü bir gol yedik. Onu yemeseydik galip gelebilirdik. Onu attıktan sonra tamamen kapandılar, zaman geçirme, oyunu soğutma gibi şeyler yaptılar. Biz galip gelmemiz gereken bir maçtı. Çok önemliydi. Olmadı, inşallah ileride daha iyi oynarız ve galip geliriz.

Ertuğrul Sağlam tarafından ikinci yarıda oyuna sürülen genç golcü Okan Deniz ise yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. Genç oyuncu, geleni yapmaya çalıştığını ancak yeterli olmadığını belirtti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.