İkisi asker 3 kişi kaçırıldı

10 Temmuz 2011 Pazar 12:25
İkisi asker 3 kişi kaçırıldı







 

Alınan bilgiye göre, bir grup PKK'lı terörist, Lice-Genç kara yolunu kesti. Teröristler, Genç Devlet Hastanesi'nde görev yapan bir sağlık memuru ile Lice İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan 2 askeri personeli kaçırıldı. Jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

DİYARBAKIR VALİLİĞİ: OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Diyarbakır Valiliği, terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen yol kesme eyleminde kaçırılan astsubay, uzman çavuş ve sağlık teknisyeninin kurtarılması için operasyonların aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün akşam saat 21.45 sıralarında, Bingöl-Diyarbakır karayolunun 68. kilometresi Ziyarettepe mevkisinde terör örgütü mensuplarınca yol kesmek suretiyle eylem yapıldığına dair gelen ihbar sonucunda güvenlik kuvvetlerinin olay yerine intikal ettiği belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:''Sivil araçlarıyla seyahat eden Lice 2. Motorize Piyade Tugay Komutanlığında görevli bir astsubay ve uzman çavuş ile Bingöl'ün Genç ilçesinde görev yapan bir sağlık teknisyeninin terör örgütü mensuplarınca kaçırıldığına dair değerlendirmeler sonucu güvenlik kuvvetlerimizce her türlü imkan ve kabiliyet seferber edilerek, kaçırılan şahısların kurtarılması için başlatılan operasyonlara aralıksız devam edilmektedir.''

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.