İl Özel İdaresi'nde 27 aday memur yemin etti

07 Aralık 2012 Cuma 12:56
İl Özel İdaresi'nde 27 aday memur yemin etti






BURSA (CİHAN)- Bursa İl Özel İdaresi'nde 2010 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre göreve başlayan 27 personel yemin etti.

İl Genel Meclisi toplantı salonundaki törende, bayrak üzerine el koyarak yemin eden aday memurlar asaleten memurluğa adım attı.

Törende memurlara hitaben konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Bugün 27 arkadaşımız artık asil olarak aramıza katıldı. Memurluğunuzda zaman geçecek ama zamanın nasıl geçtiği çok önemli. Önemli olan sizlerin mesleğinizi yaparken ne kadar faydalı olabildiğiniz, ülkenize, mesleğinize, işinize, başta kendinize olmak üzere ailenize ne kadar faydalı olabildiğinizdir. dedi.

Memurlara yaptıkları görevi kendi işleri gibi sahiplenmelerini tavsiye eden Bilal Çelik, Asıl olan bir insanın işin sonunda almış olduğu ücret değil, işini yaparken almış olduğu keyiftir, lezzettir, zevktir. diye konuştu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.