İnce'den Erdoğan'a 'Reyting' cevabı: Hava durumu bile

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "reyting kazandırırım" sözlerine yanıt verdi. İnce, "Hava durumu bile Erdoğan'dan fazla izlenmiş. Tunceli'den sesleniyorum, reytingi sana ben katarım" dedi. 

17 Haziran 2018 Pazar 14:20
İnce'den Erdoğan'a 'Reyting' cevabı: Hava durumu bile






İnce'den Erdoğan'a 'Reyting' cevabı: Hava durumu bile

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Tunceli'de vatandaşlara seslendi. İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasındaki "reyting" tartışmasını sürdürdü. İnce, "Sen dünya lideri değil misin? Gel tartışacağız" dedi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "reyting kazandırırım" sözlerine yanıt verdi. İnce, "Hava durumu bile Erdoğan'dan fazla izlenmiş. Tunceli'den sesleniyorum, reytingi sana ben katarım" dedi. 

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Tunceli mitinginden Erdoğan'a seslendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'ye yönelik, "Utanmadan sıkılmadan televizyona davet ediyor. Üzerimizden kalkıp reyting sağlayacak kendine. Biz seni muhatap alır mıyız?" eleştirisinde bulunmuştu. 


Tunceli'den seslenen İnce, "Gel diyorum seninle istediğin bir televizyon kanalında gel çık diyorum. En az 10 yerde tekrarladım bunu, ondan sonra dün cevap verdi bana. Tenezzül etti. Seninle televizyon kanalına çıkarsam bana reyting yaptırırmış. Çocuklara dedim ki, CNNtürk'e, Habertürk'e çıktım, Erdoğan'da çıktı. Şu reytingleri kontrol edin dedim. Erdoğan'ın reytingi 11, benimki 44. Hava durumu mu fazla izlenmiş, Erdoğan mı fazla izlenmiş; hava durumu bile Erdoğan'dan fazla izlenmiş. Tunceli'den sesleniyorum, reytingi sana ben katarım. Gel benimle televizyona çık da havan olsun biraz. Sen dünya lideri değil misin? Gel tartışacağız. Gel sana Türkiye'de ekonominin ne olduğunu, ne yapacağımızı anlatayım" dedi.

Anahtar Kelimeler:
ChpTUNCELİMuharrem İnce
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.