İnegöllü mobilyacılar, gelecek yılın fuar takvimini belirledi

06 Aralık 2012 Perşembe 12:07
İnegöllü mobilyacılar, gelecek yılın fuar takvimini belirledi






BURSA (CİHAN)- Bursa İnegöl Belediye Başkanı ve İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, MODEF Fuarı'nın, 1-7 Nisan 2013, MODEF EXPO Fuarı'nın ise 4-9 Kasım 2013 tarihinde yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi.

İnegöl'de faaliyet gösteren mobilya firmalarının temsilcileri, gelecek yıl yapılacak fuar takvimini belirlemek üzere İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu üyeleriyle Otel Angelacoma´da bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde sona eren MODEF EXPO Fuarı'nın genel değerlendirmesinin yapıldığı ve gelecek yılın fuar takviminin belirlendiği toplantıya ilçede faaliyet gösteren mobilya firmalarının temsilcileri de katıldı.

İnegöl Belediye Başkanı ve İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, toplantıda yaptığı konuşmada, inşaatı başlayan Mobilya Kent Alışveriş Merkezi'nin 52 bin metrekarelik terasının, fuar alanı olarak kullanılabilirliğini araştırdıklarını söyledi.

Alinur Aktaş, toplantıya katılan tüm firmaların temsilcileri ile yapılan görüşmeler ve anketler sonucu, iç piyasayı hedefleyen MODEF Fuarı'nın, 1-7 Nisan 2013, yurt dışı piyasayı hedefleyen MODEF EXPO fuarının ise 4-9 Kasım 2013 tarihinde yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi.

2013 yılı içerisinde düzenlenecek her iki fuar organizasyonunun niteliği ve katılım şartlarını görüştüklerini kaydeden Aktaş, Bu doğrultuda katılımcı mobilya firmalarının tek fuar katılımını tercih ettiği istişare toplantısında firmalar yapılan fuarlarla ilgili sorunları ve çözümleri konusunda görüşlerini belirttiler. Mısırlı fuar firması Piramit Fuarcılık ile 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni bir fuar alanının yapılması veya İnegöl Belediyesi'nin Bursa - İnegöl karayolu üzerindeki fuar alanı projesinin yapılabilirliğinin araştırıldığını yeni bir alternatif olarak ise inşaatı başlayan Mobilya Kent Alışveriş Merkezi'nin 52 bin metrekarelik teras alanının fuar alanı olarak kullanılabilirliğini araştırıyoruz. şeklinde konuştu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.