İnesmek meslek öğretiyor

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:18
İnesmek meslek öğretiyor






BURSA (CİHAN)- Bursa İnegöl Belediyesi´nin, geçtiğimiz yıl uygulamaya başladığı İnesmek kursları, bu yıl 7 ayrı bölgede devam ediyor.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 7 bölgeden biri olan ve 3 farklı kursun verildiği Huzur Mahallesi İnesmek Kurs Merkezi'ni ziyaret etti. Aktaş, İnesmek kurslarını, kendini yetiştirmek isteyen ve çağdaş yaşamın gerektirdiği yeterli bilgiyle donanmak isteyenlerin yeri olarak nitelendirdi.

Ziyareti sırasında İnesmek kurslarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, İnesmek´i, geçtiğimiz yıl uygulamaya aldıklarını hatırlatarak, İnesmek, geçtiğimiz yıl bin 500 İnegöllüye ulaşarak, çok yoğun ilgi ve teveccüh gördü. Yüzlerce İnegöllü´ye sanat ve meslek eğitimi kazandırdık. dedi.

Başkan Aktaş, İnesmek´in, bu yıl 7 kurs merkezinde, 50 sınıf ve 22 branşla İnegöl insanına eğitim verdiğini vurguladı. Aktaş, şöyle dedi: Bu hizmeti, 28´i eğitmen olmak üzere, toplam 42 personelle başarılı bir şekilde yürütülmektedir. Bu yıl İnesmek kurslarındaki hedefimiz, toplamda 3 bin kişiye bu hizmeti ulaştırmaktır. Kendilerini yetiştirmek ve çağdaş yaşamın gerektirdiği yeterli bilgiyle donanmak isteyenlerin yeri olan İnesmek, belediyemizin sosyal sorumluluk projelerindendir.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.