Instagram'da sahte ürün satan çete çökertildi

İstanbul Mali Şube ekipleri Sosyal medya üzerinden taklit ayakkabı satışı yapan çetenin depolarını bastı. 2 milyon liralık taklit ürüne el konuldu

27 Ocak 2016 Çarşamba 13:42
Instagram'da sahte ürün satan çete çökertildi







Instagram'da sahte ürün satan çete çökertildi

İstanbul polisi üzellikle Sosyal medya üzerinden taklit ayakkabı satışı yapan çetenin Eminönü'nde bulunan depolarına operasyon düzenledi. Operasyonlarda, piyasa değeri 2 milyon 700 bin TL olan 12 bin çift taklit ayakkabı ile piyasa değeri 550 bin TL olan 8 bin 560 adet kaçak puro elegeçirildi.

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, son aylarda Facebook ve Instagram üzerinden taklit ayakkabı ve kaçak puro satışı yapıldığını belirledi.

Yapılan teknik ve fiziki takiplerin ardından, ayakkabı ve puroların Fatih Eminönü'ndeki bir handa bulunan iki ayrı depoda tutulduğu bilgisini aldı.

12 BİN ÇİFT TAKLİT AYAKKABI ALINDI

Yapılan operasyonda, İnstagram ve Facebook hesapları üzerinden orjinalmiş gibi pazarlanan 12 bin çift taklit ayakkabı ile 8 bin 560 adet kaçak puro elegeçirildi. Taklit ayakkabıların piyasa değerinin 2 milyon 700 bin TL olduğu, puroların da piyasa değerinin 550 bin TL olduğu belirlendi. AKŞAM GAZETESİ HABER DEVRİM TOSUNOĞLU


Son Güncelleme: 27.01.2016 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.