İnternette aşk tuzağı fuhuşa döndü

07 Kasım 2012 Çarşamba 11:40
İnternette aşk tuzağı fuhuşa döndü








Adana'da internette tanışıp sevgili olduğu erkek için 13 yaşındayken evden kaçan kız çocuğunun başına gelmeyen kalmadı. 11 erkeğin tecavüzüne uğrayan kız çocuğu, 2 kadın tarafından para karşılığı pazarlandı, ilişkiye girdiği erkek sayısını ise bilmiyor.


Olay merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya, Fatih Mahallesi'nde oturan E.E.'nin (15) annesi Z.K. ile babası M.E. geçimsizlik nedeniyle boşandı. Baba M.E. yurtdışına giderken, E.E. annesiyle birlikte yaşamaya başladı. İlköğretim okulunu bitirdikten sonra okula devam etmeyen E.E. 1 Kasım evden kaçtı. Anne Z.K., polis merkezine giderek kızının evden kaçtığını bildirip bulunmasını istedi. Kayıplar Bürosu polisleri E.E.'yi ararken küçük kız 3 Kasım gecesi evine geldi. Anne Z.K. bir gün sonra kızıyla birlikte polis merkezine giderek kızının eve döndüğünü bildirdi.

Poliste, E.E., internette tanışıtığı ve sevgili olduktan sonra kaçtığı A.K.'nin kendisine tecavüz ettiğini bu kişiden şikayetçi olduğunu söylemesi üzerine küçük kızın 2 yıl önce 13 yaşındayken ilköğretim okuluna gittiği sıralarda yaşadığı korkunç tecavüz olayları ve erkeklere para karşılığı satılması da ortaya çıktı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen E.E., psikolog gözetiminde verdiği ifadesinde 2 yıl boyunca kendisine tecavüz eden ve para karşılığı erkeklere pazarlayanların isimlerini tek tek verdi. İsmini hatırlamadığı bazı kişilerle de para karşılığı ilişkiye girdiğini söyledi. E.E.'nin ifadesinde isimlerini verdiği tecavüz zanlıları küçük kızın sevgilisi Y.A., M.D. (41), B.T. (38), Y.E. (24), M.T. (19), H.H.Ç. (17), O.G. (23), T.C. (18), C.A. (19) ve H.A.K. (18) ile küçük kızı otoyolda erkeklere 30 lira karşılığında pazarladıkları iddia edilen kadınlar H..B (39) ile F.D. (23) yakalanarak gözaltına alındı.

E.E.'nin en son birlikte olduğu belirlenen A.K. ise kaçtı. Bu kişiler arasındaki B.T.'nin bir devlet hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalıştığı da belirlendi. E.E. polisteki ifadesinde, 2 yıl önce sevgilisi A.Y. ile bazı zaman kendi isteğiyle bazen de zorlamasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini belirterek, "Daha sonra A.Y.'nin benimle ilişkiye girmek için benimle olduğunu anlayınca ayrıldım. Sonra tanıştığım erkeklerin bazılarıyla kendi isteğimle bazılarıyla da zorla ilişkiye girdim. Bu kişilerden bazıları 50 bazıları ise 100 lira veriyordu. Akrabamız olan F. ile H. de beni para karşılığı erkeklere sattı. İlişkiye girdiğim kişilerden aldıkları paralardan bana da 30 lira veriyorlardı. İsmini bilmediğim kişilerle de ilişkiye zorladılar. Hepsinden şikayetçiyim" dediği öğrenildi.

Gözaltına alınan erkeklerin bazıları E.E. ile para karşılığı ilişkiye girdiklerini, bazıları ise seviştiklerini söyledi. Bazıları da suçlamayı kabul etmedi. E.E.'yi pazarladıkları iddia edilen 2 kadın ise iddiaları yalanladı.Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına küfür ederek saldırdı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.