İran, Tacikistan'a gol yağdırdı

07 Kasım 2012 Çarşamba 09:27
İran, Tacikistan'a gol yağdırdı






AŞKABAT (CİHAN)- İran ile Tacikistan milli takımları arasında hazırlık maçı oynandı. Başkent Tahran'da oynanan karşılaşmada, İran millileri rakibi Tacikistan'ı 6-1'lik net bir skorla yenmeyi başardı.

Farsça konuşan iki ülke millilerinin karşılaştığı hazırlık maçı, 30 bin seyirci kapasiteli Tahran'ın Azadi stadyumunda oynandı. Maça seyirci avanatjı ile çıkan İran, rakibini gol yağmuruna tuttu. Abdulkasim Dehvani ve Yakub Karimi'nin 2'şer gol attığı maçta, İran Tacikistan'ın 6-1 yendi.
İran'ın diğer gollerini Ahmad Hasanzade ve Aliriza Abbosfard atarken, Tacikistan'ın tek golünü Sohib Suvankulov attı.

Tacikistan yeni teknik direktörü Nicola Kavazovich ile çıktığı ilk karşılaşmada mağlubiyet ile ayrıldı. Dünyanın en genç teknik direktörü unvanını elinde bulunduran Sırp teknik adam Kavazovich, yeni takımı ile Asya Kupaları'na katılmayı hedefliyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.