İş kuracaklara 30 bini hibe 100 bin TL kredi

07 Kasım 2012 Çarşamba 11:36
İş kuracaklara 30 bini hibe 100 bin TL kredi






İzmir'de Bornova Belediyesi'nin, iş kurmak isteyenler için KOSGEB işbirliğiyle başlattığı Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı'na yoğun ilgi gösteriliyor. Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, KOSGEB Güney Hizmet Bölge Müdürü Mustafa Çanakçı ile yeni bir eğitim protokolü daha imzaladı. Daha önce 120 kişiye kurstan sonra verilen 30 bin lirası hibe olmak üzere toplam 100 bin liralık iş kurma desteği, yeni protokolle 60 kişiye daha verilecek. 70 bin liralık kredi, iki yılı geri ödemesiz ve faizsiz veriliyor.

Başkan Sındır, yaptığı açıklamada, Programa katılanlar, 60 saatlik eğitimin ardından KOSGEB'in sağladığı 30 bin liralık hibe kredi, 70 bin liralık da iki yıl geri ödemesizve faizsiz kredi desteğinden yararlanabilecek. Bornova Belediyesi olarak kendi işini kurmak isteyenlerin başarıya ulaşması için program kapsamındaki tüm eğitim faaliyetlerini üstleniyoruz. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.