ISIAD, yeni hizmet binasına kavuştu

29 Kasım 2012 Perşembe 15:00
ISIAD, yeni hizmet binasına kavuştu






ISPARTA (CİHAN)- Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği(ISİAD), yeni hizmet binasını törenle hizmete açtı.

Yayla Mahallesi 1601 sokaktaki binasının açılışına Vali Memduh Oğuz, ESİDEF Yönetim kurulu Başkan Vekili Ömer Yerkazanoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Or, diğer protokol üyeleri ve çok sayıda işadamı katıldı. Vali Memduh Oğuz ilim şehri Isparta'daki bu birlikteliğin önemine değinerek, Farklılıkla cömertlik olur. ISİAD adam gibi adamların bir araya gelmesiyle kurulmuş. Cumhurriyet kurulurken bu kadar işadamı yoktu. Isparta bunların vesilesiyle yurt dışına açılacak ve oralarda yatırımlar yapacaklar ve yapmaktadırlar. Isparta'yı Türkiye'nin ilim şehri yapmak istiyoruz.Üniversitemizdeki ilim adamlarımızla birlikte kanunla desteklenmesi noktasında çalışma yapıyoruz. milyonlarca insanımızın buraları ziyaret etmesini istiyor ve böylece Isparta'nın ticaretini, sanayisini geliştirmek istiyoruz. ifadelerini kullandı.

Müftü Mehmet Emin Avcı'nın dua ettiği açılışta ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı, davetlilere dernek hakkında bilgi verdi. Derneğin 2010 yılında kurulduğunu belirten Pınarcı, Derneğimizi ilk etapta 30 kişi ile kurduk. Kısa bir sürede üye sayımız 150'ye ulaştı. Derneğimiz ESİDEF veTUSKON üyesi. Derneğimizi, işlerini geliştirmek, büyütmek ve dış pazara açılmak isteyen işadamlarına yönelik kurduk. Yurt dışına ticari geziler düzenledik. Bu geziler sonuç verdi ve dış pazarda iş yapmaya başladık. Dernek olarak Isparta'nın kaderini değiştirecek bir projeye imza atmaya hazırlanıyoruz. dedi.

ESİDEF Yönetim kurulu Başkan Vekili Ömer Yerkazanoğlu ise Isparta'nın ESİDEF'in kurucu üyelerinden biri olduğunu ve Isparta'nın ESİDEF için önemli olduğunu söyledi.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.