IŞİD'in elinden bomba arama köpeği kurtulamadı

Konsolosluk baskını sırasında 49 kişiyle birlikte rehin alınan bomba arama köpeği Fırtına, Musul'da yer değişimi sırasında iki işid militanı ile birlikte hava saldırısında öldü.

22 Eylül 2014 Pazartesi 09:45
IŞİD'in elinden bomba arama köpeği kurtulamadı






IŞİD'in elinden bomba arama köpeği kurtulamadı

Musul Konsolosluğu baskını sırasında rehin alınan 49 kişi ile birlikte Fırtına adlı bomba arama köpeği de bulunuyordu. Fırtına'nın bir hava saldırısı sırasında iki IŞİD militanıyla birlikte can verdiği ortaya çıktı.

Terör örgütü IŞİD tarafından 49 kişiyle birlikte rehin alınan "Fırtına" adlı bomba arama köpeğinin öldüğü öğrenildi.

Musul Başkonsolosluğu baskınında, 5 yıldır konsoloslukta görev yapan silah, mühimmat ve patlayıcı dedektör köpeği Fırtına da rehin alınmıştı.

Belçika ve Alman çoban köpeği kırması 6 yaşındaki Fırtına rehineler 8 kez yer değiştirirken hep yanlarındaydı. Ancak Fırtına bir bombardıman sırasında 2 IŞİD militanı ile birlikte can verdi. HaberTürk
Son Güncelleme: 22.09.2014 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.