İstanbul'da polis alarmda; İstiklal Caddesi'n her giren aranıyor

İstanbul polisi muhtemel bir terörist saldırı ihtimaline karşı teyakkuzda. Alışveriş Merkezleri çevreleri ile nüfusun yoğun olduğu bölgelerde polis kimlik ve pasaport kontrolü yapıyor. Gözaltına alınanlar var.

15 Temmuz 2016 Cuma 13:57
İstanbul'da polis alarmda; İstiklal Caddesi'n her giren aranıyor






İstanbul'da polis alarmda; İstiklal Caddesi'ne her giren aranıyor

İstiklal Caddesi'nde son durum, Fransa'da terörist saldırının ardından güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkartıldı. Ankara ve İstanbul'da nüfusun yoğun olduğu merkezlerde polis ekiplerinin sayısı olağanüstü artırıldı. Taksim'de polis, yabancılara kimlik ve pasaport kontrolü yapıyor. İstiklal Caddesi'ne girişte ise tek tek arama yapılıyor.

POLİS KORİDORU OLUŞTURULDU

İstanbul polisi İstiklal caddesi girişinde olağanüstü önlemler aldı. Çok sayıda polis, cadde boyunca koridor oluşturdu. Polis ekipleri yanında çanta, poşet ve valiz bulunan herkesi arıyor. Polisin yabancı uyruklulara da pasaport kontrolü yaptığı görüldü. Bu arada Fransa Başkonsolosluğu çevresindeki önlemler de gözle görülür şekilde artırıldı. Resmi ekip sayısı 1 den 4 e çıktı.
Son Güncelleme: 15.07.2016 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.