İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Silahlı Saldırı

Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

01 Nisan 2015 Çarşamba 19:27
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Silahlı Saldırı






                 İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Silahlı Saldırı

Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.
İstanbul'da Vatan Caddesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı oldu. Aksaray istikametinden gelen bir araç içinden uzun namlulu silahlarla emniyete saldırdı. Polis karşı ateş açtı. 1 saldırgan öldürüldü, diğer saldırgan yaralı olarak ele geçirildi. Bir polis memuru ise hafif şekilde yaralandı. Yaralanan polis memuru hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öldürülen saldırganın üzerinde bomba olduğu ortaya çıktı. Bomba ekipler tarafından fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildi.
İstanbul'da Vatan Caddesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne Aksaray istikametinden gelen bir aracın içinden uzun namlulu silahlarla saldırdılar. Polis saldırıya karşılık verdi. Araç saldırı sonrası Topkapı istikametinde anıt mezar yoluna doğru kaçtı. Vatan caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Emniyet önünde bir vatandaşın yerde yattığı gelen bilgiler arasında.
ÖLDÜRÜLEN ELİF SULTAN KALSEN Mİ?
Vatan Caddesi'nde çıkan çatışma sonucunda öldürülenlerden birinin, daha önce adı canlı bomba olarak gündeme gelen ve Taksim'deki polis noktasına silahlı saldırı düzenlediği öne sürülen Elif Sultan Kalsen olduğu iddia edildi.
İstanbul Valisi Vasih Şahin tarafından yapılan açıklamaya göre, kadın saldıgan üzerindeki bomba ve silahla öldürülürken, diğer bir zanlı da yaralı halde kaçtığını söyledi. 
aksam.com.tr
Son Güncelleme: 01.04.2015 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.