İstanbul UGETAM'dan İzmirgaz'a ziyaret

07 Kasım 2012 Çarşamba 11:36
İstanbul UGETAM'dan İzmirgaz'a ziyaret






İZMİR (CİHAN)- İstanbul Uygulamalı Gaz ve Enerji Teknolojileri Araştırma Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (UGETAM) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Ümit Doğay Arınç ve beraberindeki heyet, İzmirgaz'ı ziyaret etti. Ziyarete Stratejik Planlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Hüseyin Bulundu, Denetim ve Muayene Şefi M.Serhat Elhan, uzmanlar H.Cem Canan ve A.Alper Akgüngör, harita mühendisi Gökçe Atasoy, İzmirgaz Genel Müdürü H.Burçin Yandımata, Genel Müdür yardımcıları Demir Koloğlu ve Ercüment Duman, Genel Koordinatör Halil Tataş ve birim müdürleri de katıldı.

Görüşme sırasında Genel Müdür Yandımata İzmirgaz'ın kuruluşu, kurum yapısı, yatırım, işletme ve ticari faaliyetleri, tanıtım ve pazarlama aktiviteleri, sosyal sorumluluk projeleri, aboneleşme oranı, kısa ve uzun vadede belirlenen hedefler konusunda bilgi aktardı. UGETAM ile uzun süredir işbirliği içerisinde olduklarını belirten Yandımata, UGETAM köklü kurumsal yapısı, teorik ve uygulamalı eğitim merkezleri, alanlarında uzmanlaşmış personeliyle gerek ülkemizde gerekse çevre ülkelerde çeşitli alanlarda verdiği başarılı hizmetlerle doğalgaz sektörü ve enerji piyasasında önemli bir boşluğu dolduran değerli bir kuruluşumuzdur. İki kurum arasında çeşitli alanlarda uzun yıllara dayalı işbirliğimiz, önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecektir. dedi.

UGETAM Yönetim Kurulu Başkanı Arınç da İzmirgaz'ın çalışmalarını hayranlıkla takip ettiklerini belirterek çağdaş, çevreci ve güvenli bir yakıt olan doğalgazın, Türkiye'nin gözbebeği şehirlerinden İzmir için bir gereklilik olduğunu söyledi. Daha önceleri havagazı kullanılmış bir şehir olarak İzmir ve İzmirlilerin gaz kültürüne sahip olduğunu ve doğalgaz yatırımlarının konusunda uzman ve kalifiye personele sahip bir şirket tarafından yapılmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Ziyaretin ardından Arınç ve ekibi, İzmirgaz birimlerini ziyaret ederek personelle tanıştı, birim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.