İstanbul'da okullara kar tatili Valilik'ten son açıklama

Kara kış, yoğun kar yağışı ve fırtınanın hüküm sürdüğü Marmara bölgesi özellikle de İstanbul'da okullar tatil edildi

17 Ocak 2016 Pazar 21:58
İstanbul'da okullara kar tatili Valilik'ten son açıklama






İstanbul'da okullara kar tatili Valilik'ten son açıklama

Kara kış kendini akşam saatlerinde hissettirdi. Yollar şimdiden kar tuttu, öğrencilerin merakla beklediği haber Vali Vasip Şahin'den geldi. Okullar tatil, İstanbul'da beklenen kar yağışının erken başlaması, öğrencilerde heyecan yarattı. Yarın (18 Ocak Pazartesi günü) okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından merakla bekleniyordu. Vali Vasip Şahin, Twitter'dan yaptığı açıklamada İstanbul'daki okulların 18 Ocak Pazartesi günü tatil olduğunu duyurdu.

Tatil kararını, İstanbul Valisi Vasip Şahin twitter hesabından duyurdu. Şahin, "Meteorolojik verilere göre İlimizde başlayan kar yağışının yarın öğleden sonra etkisini artırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim-öğretime pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir" dedi.

İstanbul'da kar yağışı, birçok ilçede başladı. Kar yağışının başlaması ile birlikte öğreciler de okulların tatil edilmesini beklemeye başladı.

Milyonlarca öğrenci İstanbul Valisi Vasip Şahin'den İstanbul'da yarın okulların tatil olduğu yönünde açıklama yapmasını bekliyordu.

VALİ VASİP ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Twitter üzerinden bir açıklama yaptı ve İstanbul'daki okulların 18 Ocak Pazartesi günü tatil edildiğini duyurdu.

Vali Şahin, şu açıklamayı yaptı:

Meteorolojik verilere göre İlimizde başlayan kar yağışının yarın öğleden sonra etkisini artırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim-öğretime pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir.



Son Güncelleme: 17.01.2016 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.