İşte Ankara katliamı zanlısı YPG'li terörist

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Akar'ı ziyareti sonrasında Ankara'daki terör saldırısını yapan kişinin YPG bağlantılı Salih Neccar adlı Suriyeli olduğunu açıkladı.

18 Şubat 2016 Perşembe 11:47
İşte Ankara katliamı zanlısı YPG'li terörist






İşte Ankara katliamı zanlısı YPG'li terörist

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Akar'ı ziyareti sonrasında Ankara'daki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Davutoğlu, "Bu intihar saldırısını gerçekleştiren Salih Neccar isimli Amûde 1992 doğumlu. Amûde, Kuzey Suriye'de bir şehir. Saldırının doğrudan YPG irtibatı ortaya konmuştur. 9 kişi gözaltına alınmıştır. Soruşturma derinleştirilerek sürdürülmektedir. Bütün unsurlar tek tek çıkarılacak ve adalete teslim edilecektir.

Bu YPG, PYD mensubunun bölücü terör örgütü ile birlikte onların koordinasyonunda bölücü terör örgütünün Türkiye içindeki unsurları ile birlikte Kuzey Irak'tan da bu anlamda bir şekilde destek alan organize bir suç işledikleri artık kesinleşmiş durumdadır" diye konuştu.
Son Güncelleme: 18.02.2016 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.