İYİ Parti'de Akşener muhalifleri aday mı çıkaracak

İYİ Parti 2. Olağanüstü Kurultayı öncesi, Meral Akşener'i tek Genel Başkan adayı göstermek için ikna çalışmaları sürürken, muhalefetin de aday çıkarması gündeme geldi.

05 Ağustos 2018 Pazar 02:10
İYİ Parti'de Akşener muhalifleri aday mı çıkaracak







İYİ Parti'de Akşener muhalifleri aday mı çıkaracak


İYİ Parti, olağanüstü kurultayı öncesi Ankara'da kritik toplantı. Meral Akşener'in yeniden adaylığı için İYİ Parti kurmaylarının çabaları sürerken, parti kurucuları arasında yer alan önemli isimler pazartesi günü basın toplantısı düzenliyor. Kurultay'a 6 gün kalan Ankara Mövepnick Otel'de düzenlenecek olan toplantıya İYİ Parti Kurucular Kurulu üyeleri Prof.Dr. Özcan Yeniçeri, GİK Üyesi Yusuf Halaçoğlu, Prof.Dr. Ümit Özdağ, Umarış Erdoğan katılacak. 

12 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Olağanüstü Kurultay'da, Meral Akşener'in tek aday gösterileceğini ilan eden İYİ Parti Başkanlık Divanı'ın aldığı kararın ardından, yarın yapılacak olan basın toplantısında, parti içindeki muhalif kanadın aday göstermesi bekleniyor. Akşener'e karşı aday olacak ismin yarın yapılacak toplantıdan sonra ortaya çıkacağı ifade ediliyor.

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, daha önce yapçtığı açıklamada partilerinin 2. Olağanüstü Kurultayı'nın 12 Ağustos'ta yapılacağını ve Meral Akşener'i yeniden aday göstereceklerini belirterek, "Başkanlık Divanı ve Meclis grubu olarak adayımız Sayın Meral Akşener. Bizim söylediğimiz bu. Bizim B planımız yok. Bizim bir tane planımız var, Sayın Akşener üzerine" demişti. 
 

Son Güncelleme: 04.08.2018 23:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.