İzmir Milli Eğitim Müdürü Bardakcı: Hiç bilgisayarda oyun oynamadım

07 Aralık 2012 Cuma 09:04
İzmir Milli Eğitim Müdürü Bardakcı: Hiç bilgisayarda oyun oynamadım






İZMİR (CİHAN)- İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, öğrencilerin soruları karşısında terledi. Karabağlar Ali Erentürk İlkokulu´nda öğrencilerle yapılan Eğitim ve Ötesi konulu söyleşiye katılan Bardakcı'ya, boş zamanlarında bilgisayarda oyun oynayıp oynamadığının sorulması gülüşmelere sebep oldu. Bilgisayar teknolojisinin Türkiye'ye yakın dönemlerde girdiğini ve çok hızlı büyüme gösterdiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Bardakcı, kendisinin çocukluk ve gençlik dönemlerinde bu imkan olmadığı için hiç bilgisayar oyunu oynamadığını söyledi. Şimdiki neslin çok şanslı ve teknolojik açıdan bilgiye ulaşmanın son derece kolay olduğunu vurgulayarak, Bizim zamanımızda böyle oyunlar yoktu, o yüzden bilmiyorum. Şimdi fark ettim ki ben hayatımda hiç bilgisayarda oyun oynamadım. dedi.

'OKULLARA SERBEST KIYAFETLE GELEBİLİRSİNİZ'

Türkçe öğretmeni ve ressam Şehrinaz Keksin´in moderatörlüğünde düzenlenen söyleşide Vefa Bardakcı ayrıca öğrencilerin 4 4 4 sistemi başta olmak üzere Türkiye ve dünyadaki eğitim sistemleri, kıyafet serbestliği, dershanelerin kapatılma durumu, FATİH projesi ve İzmir´in EXPO adaylığı konusundaki sorularını da cevapladı. Öğrencilere bugünden sonra serbest kıyafetle okula gidebileceklerini söyleyen İzmir İl Milli Eğitim Müdürü, okuldan alkışlarla uğurlandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.