İzmir polisinden bir taşla iki kuş

06 Aralık 2012 Perşembe 10:09
İzmir polisinden bir taşla iki kuş






İZMİR (CİHAN)- İzmir'in Alsancak semtinde, panelvan tipi bir aracın camını kırarak içinde bulunan 12 şişe alkol ve 6 karton sigarayı çalan 3 kişi, sivil Huzur Timleri tarafından kovalamaca sonucu yakalandı. Yapılan incelemede, araçtan çalınan içki ve sigaraların gümrük kaçağı olduğu anlaşılınca araç sahibi de gözaltına alındı.

Hırsızlık olayı, dün saat 19.30 sıralarında 1457 Sokak üzerinde meydana geldi. Sokakta park halinde bulunan 35 AU 8014 plakalı aracın camının kırıldığını ve araçtan hırsızlık yapıldığını farkeden vatandaşlar, durumu hemen 155 Polis İmdat hattına ihbar etti. Hırsızlık ihbarının yapıldığı sokağa gelen sivil Huzur Timi polisleri, ellerinde poşetlerle aracın yanından uzaklaşan 3 kişiyi fark etti. Sağanak yağış altında hırsızları kovalamaya başlayan polis ekipleri, kısa süren kovalamacanın ardından 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Ö.Ş. (17), B.O. (23) ve O.G.'nin (19) ellerindeki poşetlerde 12 şişe çeşitli markalarda viski ve rakı ile 6 karton sigara ele geçirildi. Yapılan kontorllerde bodrolsüz çıkan sigara ve alkollerin gümrük kaçağı olduğu tespit edildi. Aracın sahibi M.Y.'ye telefonla ulaşan polis, aracının soyulduğunu söyleyip gelmesini istedi. Polis, Alsancak'ta bulunan bir pasajda esnaf olan M.Y.'ye bandrolsüz olan sigara ve alkollerin faturasını göstermesini istedi. M.Y. fatura gösteremeyince önce aracın kendisine ait olmadığını söyledi ancak daha önce kaçak içki satmaktan poliste kaydı olduğu belirlenen M.Y. ile birçok suçtan kaydı bulunan 3 hırsızlık zanlısı Alsancak Polis Merkezi'ne götürüldü. Hırsızlık zanlılarından yaşı küçük olan Ö.Ş. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken B.O., O.G. ve aracın sahibi M.Y.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.