Jandarma'dan güvercin hırsızlarına operasyon

05 Aralık 2012 Çarşamba 13:32
Jandarma'dan güvercin hırsızlarına operasyon






ANKARA (CİHAN)- Ankara´da jandarma ekipleri, bir evin bahçesinde bulunan güvercinleri çalıp kaçan 4 hırsızı suçüstü yakaladı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı´ndan yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı'nca sorumluluk sahasında haksız kazanç sağlamak amacıyla yapılan hırsızlık olaylarının önlenmesi, alınan tedbirlere rağmen meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerinin kısa sürede tespit edilip yakalanması maksadıyla planlı istihbarat faaliyeti başlatılmıştır. denildi.

Yapılan planlı faaliyet kapsamında, Ankara ili Polatlı ilçesi Macun Köyü Doktorlar Sitesi'nde olayın fark edildiği bildirilen jandarma açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 26 Kasım 2012 günü saat 16.00 sıralarında, Y.Y.S. isimli vatandaşın evinin bahçesinde bulunan kulübeden güvercin çalarken, fark edilip kaçan dört (4) şahıstan S.K. ve R.U., Oluklupınar köyü arazisinde, H.Y. Sincan ilçesi Temelli beldesinde ve M.C. ise Sincan Bacı Mahallesi'nde Polatlı İlçe J.K.lığı ekipleri tarafından yakalanmıştır. Şüphelilerden S.K., 23 Kasım 2012 tarihinde mağdura ait güvercinleri de M.C. ile birlikte çaldıklarını itiraf etmiş ve Oluklupınar arazisinde bir kulübede sakladıkları on yedi (17) adet güvercin bulunarak sahibi Y.Y.S.´ye teslim edilmiştir. Şüpheliler, cumhuriyet savcılığınca alınan ifadelerine müteâkip R.U. ve M.C. serbest bırakılmış, S.K. ve H.Y. ise tutuklanarak Sincan Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edilmiştir.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.