Kaçak depo belediye tarafından yıkıldı

07 Aralık 2012 Cuma 16:29
Kaçak depo belediye tarafından yıkıldı






MANİSA (CİHAN)- Manisa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapıldığı tespit edilen, daha önce sahiplerine tebligat gönderilmesine rağmen yıkılmayan tek katlı deponun yıkımı, Fen İşleri ekipleri tarafından yapıldı.

Cumhuriyet Mahallesi, 75. Yıl Bulvarı'ndaki tek katlı deponun yıkımı sırasında, polis ve zabıta ekipleri tarafından alınan güvenlik önlemleri sayesinde herhangi bir olay yaşanmadı. Mahalle sakinleri de kaçak yapılaşmaya karşı uyarıldı. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaptığı açıklamada şehrin modern bir görünüme kavuşması için kaçak yapıların önüne geçeceklerini ve gecekondulaşmaya karşı mücadelelerinin süreceğini söyledi. Başkan Ergün, Halkımızı da bu konuda bir kez daha uyarıyoruz. Kesinlikle kaçak yapılaşmaya gitmesinler. Aksi takdirde yasaların bizlere yüklediği sorumlulukları yerine getirmek zorundayız. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.