Kadıköy Acıbadem'de çöp bidonunda insan bacakları bulundu 

Kağıt toplayıcılarının bir çöp konteynerinde gördüğü parçalanmış insan bedenine ait uzuvlar İstanbul polisini harekete geçirdi. Bir kadına ait olduğu bildirilen iki bacağın ardından sokak trafiğe kapatıldı.

27 Şubat 2019 Çarşamba 13:15
Kadıköy Acıbadem'de çöp bidonunda insan bacakları bulundu 






Kadıköy Acıbadem'de çöp bidonunda insan bacakları bulundu 


İstanbul polisi, görenleri dehşete düşüren vahşi olayı araştırıyor. Acıbadem'de bir çöp bidonu içinde iki kadın bacağı bulunduğu iddia edildi. Yapılan incelemede parçalanarak vahşice öldürülen kişinin Rıfat Rıza Öztürk olduğu ortaya çıktı.


Kağıt toplayıcıları tarafından görülen kadın bacakları İstanbul polisini alarma geçirdi. Kadıköy'de bir çöp konteynerinden kadın bacakları çıkması üzerine polis inceleme başlattı. 

Kadıköy Acıbadem'de bir çöp konteynerinde kağıt toplayıcıları bir kadına ait bacak olduğunu fark etti. Durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis, çöp konteyneri ve çevrede inceleme yaptı.

Sokak trafiğe kapatıldı.. Polis ve savcılığın bölgedeki incelemeleri sürüyor. Vahşi bir cinayete kurban giden talihsiz kadını kimliği araştırılıyor. 

CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

İstanbul Kadıköy Acıbadem Mahallesi Zeamet Sokak'ta bulunan bir çöp konteynerinde sabah saatlerinde kağıt toplayıcıları, çuval içindeki kesik bacağı fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis, çöp konteyneri ve çevrede inceleme yaptı. Yapılan inceleme sırasında bir bacak daha bulundu. Olay yerindeki incelemenin ardından bacaklar, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Amcasını öldürüp parçalara ayırmış
 

Polis, bacakların içine konulduğu çuvalın üzerinde telefon numarası yazan bir kargo şirketini ulaştı.

Kargo şirketi çuvalla kargonun gönderildiği kişinin adını polise verdi. Polisin gözaltına aldığı kişi, çuvalı arkadaşı F.Ö.'ye verdiğini söyledi. Bunun üzerine İkitelli'de yakalanan F.Ö., amcası Rıfat Rıza Öztürk (55)'ü öldürdüğünü itiraf etti. Amcasını tartışma sonrası öldürdüğü öğrenilen F.Ö.'nün daha sonra cesedi parçalara ayırdığı tespit edildi. Polis, cesedin diğer parçalarına ulaşabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Son Güncelleme: 27.02.2019 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.