Kadıköy'de cinayet: Karısını oğlunun yanında öldürdü

07 Kasım 2012 Çarşamba 00:22
Kadıköy'de cinayet: Karısını oğlunun yanında öldürdü











Olay, akşam saat 19.00 sıralarında Kadıköy Merdivenköy Mahallesi Güven Sokak No:20'de meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde eve gelen İsmail K. (64) eşi olduğu belirtilen Mutlu Perktaş (42) ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Daha sonra bıçağı alan İsmail K., Mutlu Perktaş'ın eski eşinden olan 12 yaşındaki oğlunun gözleri önünde bıçakladı.
Gürültüyü duyan komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri hemen sağlık ekiplerine haber verirken, yaşlı adamı gözaltına aldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Mutlu Perktaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kavga sırasında evde olduğu belirtilen ve şoka giren Mutlu Perktaş'ın eski eşinden olan 12 yaşındaki oğlu ise, polis merkezine götürüldü.
Olayı anlatan komşuları, "Polis ve ambulans geldi, biz de yukarı çıktık. Polis bizi uzaklaştırdı. Cinayetin olduğunu söyledi. Neden bıçaklandığını bilmiyoruz. Gürültü duymuşlar ama her zaman bağırarak konuşuyorlar diye kimse müdahale etmemiş. Yeni evlendiler. Ağustosta evlendikleri söyleniyor" dedi.

Mutlu Perktaş'ın cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından cenaze aracıyla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.