Kahramanmaraş'a modern huzurevi müjdesi

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:24
Kahramanmaraş'a modern huzurevi müjdesi






KAHRAMANMARAŞ (CİHAN)- Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi Müdürü Ahmet Tüten tarafından karşılanan Güvenç, yaşlıların sorunlarını dinledi, huzureviyle ilgili bilgi aldı.

Ziyareti sırasında Kahramanmaraş'ın yeni bir huzurevine kavuşacağı müjdesini de veren Güvenç, yaşlı bakım merkezinde incelemelerde bulundu. Yaşlıların sorunlarını dinleyen Güveç, karanfil dağıtıp sohbet etti. Bu günün gençlerinin yarının yaşlıları olacağını belirten Güvenç, Geçmişine sahip çıkmayanın geleceği olmaz. Bu insanlar bir zamanlar gençti. Çalışma hayatının içerisinde mücadele ediyorlardı. Belki makam sahibiydiler. Devletimizin yaşlılarımıza sunmuş olduğu bu hizmetler yarın hepimiz için gerekli olabilir. Ekonomimizin daha da güçlenmesiyle bu gibi hizmetler artacaktır. Buradaki yaşlılarımızı ziyaret edelim, onları unutmayalım. Yaşlılarımızın hayır duasını almamız gerekiyor. diye konuştu.

Kahramanmaraş'a modern bir huzur evi kazandırmak için çalıma yürüttüklerini de söyleyen Güvenç, projenin ihale aşamasında olduğunu kaydetti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.