Kamyonet sürücüsü yaşlı kadına vurdu kaçtı

İstanbul Şişli'de trafiğin en yoğun olduğu Osmanbey'de bir kamyonet, kaldırımda yürüyen kadına duvara sıkıştırdı.

16 Eylül 2014 Salı 15:58
Kamyonet sürücüsü yaşlı kadına vurdu kaçtı






Kamyonet sürücüsü yaşlı kadına vurdu kaçtı


İstanbul Şişli'de trafiğin en yoğun olduğu Osmanbey'de bir kamyonet, kaldırımda yürüyen kadına duvara sıkıştırdı. Şişli polis karakoluna 100 metre mesafede meydana gelen kaza sonrası kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kamyoneti kaza yerinde bırakarak kaçan sürücünün kimliği henüz bilinmiyor.
Yaşlı kadın çevrede bulunan vatandaşlar tarafından güçlükle hastaneye kaldırılırken yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı.
VATANDAŞLAR TEDİRGİN
Sürücüsü kaçan kamyonet esnafa da zarar verdi. Bir kuruyemiş dükkakına giren kamyonet güçlükle durabildi. Sokak sakinleri kamyonet sürücülerinin sık sık bu tür kazalara neden olduğunu belirterek 'Trafiğin yoğun olduğu saatlerde bile aşırı hız yapanlar var. Yoğun trafikte sürekli korna çalarak etrafta oturanları adeta taciz ediyorlar. Bu bölgede oturanlar, kamyon ve kamyonetlerin yaydığı gürültüden yıllardır bıkmış durumda. Yetkililer, burada iş yapan esnaf bu konuya bir çözüm bulmalı'
Son Güncelleme: 16.09.2014 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.