Kamyonet Zap Suyu'na Uçtu: 2 Kişi Kayıp

Hakkari'ye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Oğul Köyü yakınında bu sabaha karşı, içinde 4 kişinin bulunduğu kamyonet Zap Suyu'na uçtu.

27 Mayıs 2015 Çarşamba 10:02
Kamyonet Zap Suyu'na Uçtu: 2 Kişi Kayıp






 

Kamyonet Zap Suyu'na Uçtu: 2 Kişi Kayıp

   Hakkari'ye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Oğul Köyü yakınında bu sabaha karşı, içinde 4 kişinin bulunduğu kamyonet Zap Suyu'na uçtu.
Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde akraba ziyaretinden dönenlerin bulunduğu kamyonettekilerden 2'si kendi imkanlarıyla kurtulurken, kayıp 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
   Kaza, bugün saat 05.00 sıralarında Hakkari-Çukurca Karayolu'nun 20'inci kilometresinde bulunan Oğul Köyü yakınında meydana geldi. Şırnak'ın Silopi ilçes'inde bir akraba ziyaretinden dönen ve içerisinde 4 kişinin bulunduğu kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle zap suyuna uçtu. Araçta bulunan Kamuran Adıyaman (27) ve Sadık Berk (30) kendi imkanlarıyla kurturulurken, amca çocukları oldukları belirtilen Enver (43) ve Serkan Adıyaman (40) ise sulara kapılarak kayboldu. Kayıp 2 kişinin bulunması için arama çalışmalarına başlandı.

     EKİPLER BÖLGEDE
   Kamyonette kendi imkanlarıyla yaralı olarak kurtulan Kamuran Adıyaman ile Sadık Berk ise yolda geçen bir araç sürücüsü tarafından fark edildi. Kamyon şoförünün durumu fark etmesi üzerine, AFAD, 112 Acil Sağlık, Belediye ve Jandarma ekiplerine haber verildi. Yaralı Adıyaman ve Berk ambulansla Hakkari Devlet Hastanesıne kaldırılırken, Jandarma, AFAD, Belediye ekipleri ve vatandaşlar ise arama çalışmalarına başladı. 
   YAKINLARI AĞIT YAKIP GÖZYAŞI DÖKTÜ
   Bu arada olayı duyan yakınları da olay yerine geldi. Zap suyuna uçan aracı gören yakınları, olay yerinde Kürtçe ağıt yakıp gözyaşı dökerken, kadınlar ise sinir krizleri geçirdi. AFAD ekipleri, yakınlarını teselli etmeye çalıştı. Kayıp olan iki kişinin bulunması için bölgeye iş makinesi ve vinç de sevk edildi.

Son Güncelleme: 27.05.2015 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.