Kandil'e havadan darbe, 34 terörist öldürüldü

Kandil’e düzenlenen hava harekatında 34 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

25 Ağustos 2015 Salı 15:36
Kandil'e havadan darbe, 34 terörist öldürüldü






Kandil'e havadan darbe, 34 terörist öldürüldü

Kandil’e düzenlenen hava harekatında 34 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, “25 Ağustos 2015 günü Irak’ın kuzeyinde bulunan bölücü terör örgütü (BTÖ) hedeflerine düzenlenen hava harekâtı sonucunda 34 terörist etkisiz hâle getirilmiştir” denildi.

PATLAYICI İMHA EDİLDİ

Öte yandan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Kepenek Mahallesi mevkiinde yol kontrolü yapan emniyet unsurlarınca, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce önceden yola döşenen el yapımı patlayıcının tespit edilerek yerinde imha edildiği bildirildi.

MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum’un Karayazı ilçesi Çavuşgüllü Jandarma Karakol Komutanlığına, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonrası, bölgede yapılan aramalarda, bir adet piyade tüfeği, bir adet şarjör, 21 adet fişek, 30 adet boş kovan ve bir adet el dürbünü ele geçirildiği açıklandı.

11 TERÖRİST TESLİM OLDU

Bingöl’ün Karlıova ilçesi Kaynarpınar Jandarma Karakolu’na Bölücü Terör Örgütü mensubu bir teröristin; iki piyade tüfeği ve üç adet el bombası ile birlikte güvenlik güçlerine teslim olduğu kaydedildi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca Üs Bölgesine ise Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Silopi İlçesi Habur Sınır Kapısında ise güvenlik güçlerine yurt dışından gelen 6 terörist silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Mardin’in Kızıltepe ilçesi Şehit Çoban Hudut Karakoluna 1, Diyarbakır Kayapınar Jandarma Karakoluna 1 ve Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 1 teröristin güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu ifade edildi.

DEAŞ ÜYESİ 25 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis’in Elbeyli ilçesi Kılcan köyü bölgesinde, Türkiye’den Suriye’ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan DEAŞ terör örgütü mensubu 20’si yabancı uyruklu 25 terörist yakalandı.
Son Güncelleme: 25.08.2015 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.