Kapatılan TOKİ yolu Başkan Ayanoğlu'nun girişimleriyle yeniden açıldı

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:37
Kapatılan TOKİ yolu Başkan Ayanoğlu'nun girişimleriyle yeniden açıldı






MARDİN (CİHAN)- Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, yasalara aykırı olarak bir vatandaş tarafından kapatılan TOKİ yolunu tekrar açtırdı. Başkan Ayanoğlu´nun talimatıyla, çalışmalara başlayan belediye ekipleri çok kısa sürede TOKİ sakinlerinin kullandığı yolu tekrar açtı.

Uzun yıllardır kullandıkları yolun açılması nedeniyle Başkan Ayanoğlu´na teşekkür eden TOKİ sakinleri, Keyfi uygulamaların üzerine cesaret ve kararlılıkla giderek yolumuzu tekrar bizlere kazandıran başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. dedi.

Geçtiğimiz günlerde TOKİ sakinlerinin toplantısına katılan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na TOKİ sakinleri tarafından; uzun yıllardır kullandıkları yolun arazisi üzerinde olduğunu iddia eden bir kişi tarafından temel için kazıldığını ve bu durumun kendilerini mağdur ettiği şikayeti iletildi.

Site sakinlerini dinleyen Başkan Ayanoğlu, müteahhidin belediyeden izinsiz kazı yaptığını bu yüzden kazı çalışmalarını durdurduklarını ve kendisine ceza verildiğini ifade etti.

Başkan Ayanoğlu, TOKİ sakinlerinin şikayeti üzerine toplantının hemen ardından yolun tekrar açılması için belediye ekiplerine talimat verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2 kepçe, 1 silindir ve 2 kamyonla yürüttükleri yoğun çalışma sonucunda keyfi olarak kapatılan yol, tekrar TOKİ sakinlerinin kullanımına açıldı.

Site sakinleri, bizzat iş makinelerini yönlendiren ve birkaç saat içinde tekrar yolu açtıran Başkan Ayanoğlu´na teşekkür etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.