Kaptan Tolga: Takımı bu duruma biz düşürdük, düzlüğe çıkaracak da bizleriz

06 Kasım 2012 Salı 19:05
Kaptan Tolga: Takımı bu duruma biz düşürdük, düzlüğe çıkaracak da bizleriz






Trabzonspor Kaptanı Tolga Zengin, Bu takımı bu duruma biz düşürdük, düzlüğe çıkaracak olan da yine bizleriz. dedi.

Spor Toto Süper Lig'de haftayı deplasmandaki 2-1'lik MP Antalyaspor mağlubiyeti ile kapatan Trabzonspor, ligin 11. haftasında sahasında oynayacağı Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçının hazırlıklarına başladı. İdman öncesi bordo-mavili kulübe gelen Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak ve kurul üyeleri, teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Divan Başkanı Özbak, yaptığı açıklamada, takımın bugünkü konumunun hiç kimseyi memnun etmediğini belirtti. Takıma olan güvenlerinin ise devam ettiğini aktaran Özbak, Üzüntü içerisindeyiz, ama büyük kulübümüz bu tür sorunları bugüne kadar aşmıştır, aşmaya da devam edecektir. Bu konuda oyuncularımıza güveniyoruz. Divan Kurulu olarak tüm oyuncularımıza güven duygumuzu belirtirken, bundan sonraki dönemde başarı dileğinde bulunuyoruz. Çok yakında seri galibiyetler alacağınızı biliyoruz. şeklinde konuştu.

Bordo-mavili takımın kaptanı Tolga Zengin ise takımın durumundan dolayı çok üzgün olduklarını belirterek, Bu takımı bu duruma biz düşürdük, düzlüğe çıkaracak olan da yine bizleriz. diye konuştu.

ADRİAN'IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

İdman öncesi, Polonyalı futbolcu Adrian Mierjezewski'ye 26. yaş günü dolayısıyla doğum günü kutlaması yapıldı. Kendisi için hazırlanan pastayı kesen Adrian, daha sonra teknik heyet ve takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti. Alınan sonuçlardan dolayı herkesin çok üzgün olduğuna vurgu yapan Polonyalı futbolcu, Kimse kutlama yapacak durumda değil. Umarım bundan sonra daha iyi futbol sergileyip iyi sonuçlar alırız. ifadesini kullandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.