Kaptılar ama kaçamadılar

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:10
Kaptılar ama kaçamadılar






BURSA (CİHAN)- Bursa´da yaşlı kadının çantasını alan kapkaççılar polisten kaçamadı. Yakalanan iki zanlı, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, basın mensuplarına yüzlerini göstermemek için montları ile yüzlerini gizlemeye çalıştı.

Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Arap Parkı'nda meydana geldi. Evine gitmekte olan yaşlı kadının yanına yaklaşan iki kişi çantasını kaparak kaçmaya başladı. Yaşlı kadının çığlık atması üzerine çevredeki vatandaşlar zanlıların arkasından koştu. Bu sırada sinirleri bozulan yaşlı kadını çevredekiler sakinleştirdi.
Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaşlı bayanın çantasını alıp kaçan Veysel A. (21) ve Umut D. (20), polis ekiplerinin ani müdahalesi ile kaçamadan yakalandı. Kapkaççılar, olay yerinden sadece 30 metre ötede yakayı ele verdi. Emniyette ifadesi alınan zanlılar, adliyeye sevk edildi. Zanlılar, adliyeye götürülürken yüzlerini gizledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.