Kar erken geldi, oteller hazırlıksız yakalandı

04 Aralık 2012 Salı 14:51
Kar erken geldi, oteller hazırlıksız yakalandı






BURSA (CİHAN)- Bursa Uludağ'da, erken gelen kar yağışı otel işletmecilerini hazırlıksız yakaladı. Otellerin büyük çoğunluğunun kapalı olduğu zirvede, sezonun yaklaşık 20 gün erken başlayacağı belirtildi.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile Oteller bölgesi beyaza büründü. Kar için Uludağ'a gelen tatilciler büyük sevinç yaşadı. İstanbul'dan geldiğini söyleyen bir aile, gece başlayan karla birlikte dışarı çıkarak kartopu oynayıp eğlendiklerini ifade etti. Zirvede çocuklar da kar topu oynayarak karın tadını çıkardı.

Ancak erken gelen kar yağışına çoğu işletme hazırlıksız yakalandı. Zirvede birçok otel henüz açılış yapmadı. Açık olan otel çalışanları erken gelen kar sevinci yaşadı. Yağışın böyle devam etmesi halinde kayak sezonunun birkaç gün içinde başlayacağı ifade edildi.
Otel işletmecisi Orhan Sarı, kar yağışının erken geldiğini belirterek, Bizim için iyi oldu. İşletmeciler için çok iyi oldu. Erken geldi kar. Bir 15 gün avantajımız var bundan. İnşallah müşterilerimiz de gelirse, bir 20 santim daha yağarsa kayak başlar. Oteller hazırlıksız yakalandı. Çoğu tadilatta şu an. Biz de tadilattaydık ama açtık. Motor safari kiralama yapıyoruz, hazırız. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.