Kardeşine Uğur derin dondurucu aldı, hayalindeki evi kazandı

20 Temmuz 2011 Çarşamba 10:08
Kardeşine Uğur derin dondurucu aldı, hayalindeki evi kazandı






Mecidiye Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı olan üç çocuk babası Polat, kardeşine bin lira değerinde derin dondurucu alıp iki kuponla çekilişe katıldı.

Sonuçta da Gümüşlük Karakaya'da 80 metrekarelik, içi döşeli bir evin sahibi oldu. Derin dondurucuyu satın aldığı Uğur Erzurum bayisi Haldun Torbasor ile Aydın'ın Nazilli ilçesindeki fabrikaya giden Polat'a evinin anahtarını, Uğur Grup Yurtiçi Satış Koordinatörü Erdoğan Ulaş takdim etti.Uğur'un uğurlu geldiğini söyleyen Hamdi Polat, Şanslı değilim ama o kuponu ben istedim. İki kuponum vardı, ikincisinin serisini, peşindeki numarayı istedim. İhtimal vermiyordum ama illâ ki iki kupon al dediler. şeklinde konuştu.

Derin dondurucuya kardeşinin ihtiyacı olduğunu söyleyen Polat, arkadaşı olan Erzurum bayisi Torbasor'un tavsiyesiyle aldığını ifade etti. Uğur'dan ilk defa bir ürün satın aldığını vurgulayan Polat, Uğur'u sonradan tanıdım ama geç kalmışım.

Nazilli'de sıcak insanlar gördüm, tanımaktan gurur duydum. Bir memur için böyle bir eve sahip olmak mümkün değildi. dedi.Bayi Torbasor ise işyerinde iki markanın ürünleri olduğunu ancak Polat'a Uğur'u tavsiye ettiğini söyledi. Kampanyadaki en büyük hediyenin Erzurum'a, kendi müşterisine çıkmasından dolayı mutlu olduğunu aktardı.

Yurtiçi Satış Koordinatörü Ulaş da 7 Şubat-28 Haziran 2011 arasında Türkiye genelinde Uğur yetkili bayilerinden, gün içinde tek seferde 400 lira ve katları tutarında blok kapaklı derin dondurucu modellerinden alanların kampanyaya katıldığını söyledi.

 Çekilişin Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda yapıldığını belirten Ulaş, Uğur Grup olarak dönemsel, satış takvimimizi genişletici, bayilerimizi ve tüketicilerimizi teşvik edici birtakım uygulamalarımız var. Birtakım satış aktiviteleri yapıyoruz ama bunun biraz daha renklenmesi, daha da toplumsal hale gelmesi için dönem dönem bu tip jestlerle, hediyelerle taçlandırmak istedik. Bu da o kampanyalardan bir tanesiydi. Uğur derin dondurucular ve tüm konseptimizin içinde yer alan değişik ürünlerimizle ilgili bir kampanya başlattık.

Dört ay süreliydi. Bisikletlerle, motosikletlerle hediye promosyonu dağıttık. Allah içine sindirerek, ailesiyle, çoluk çocuğuyla huzur içinde oturmayı nasip etsin. diye konuştu.

Erdoğan Ulaş, villanın Bodrum'da son derece güzel, manzaralı, Gümüşlük'e tepeden bakan, iki oda bir salon olduğunu ve site içinde üç havuz bulunduğunu aktardı. Kampanyaların bundan sonra da devam edeceğinin altını çizen Ulaş, ürünlerinin çok rağbet gördüğüne, amaçlarının renklilik olduğuna dikkat çekti.

Şu anda 137 ülkeye ihracat yaptıklarını sözlerine ekleyen Ulaş, şöyle konuştu: Uluslararası boyutta Coca Cola, Algida gibi birçok firmanın onaylı tedarikçiyiz. Uluslararası onay verilmiş bir firmayız. Bu hareketliliğin her türlü destelenmesini istiyoruz. Nazilli gibi 110 bin nüfuslu bir ilçede, Uğur ve altındaki sekiz şirkette 2 bin 400 kişiyi istihdam ediyoruz. Türkiye'de bine yakın bayimiz var. Bundan sonra da müşterilerimizi ve dünyayı mutlu etmeye çalışacağız. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.