Kartepe'de uçuruma yuvarlandılar

07 Aralık 2012 Cuma 12:56
Kartepe'de uçuruma yuvarlandılar






KOCAELİ (CİHAN)- Kocaeli'nin Kartape ilçesindeki kayak merkezi yolunda bir araç, yaklaşık 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. İtfaiye ekiplerinin uçurumdan güçlükle çıkardığı araçtaki 4 yaralı, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kayak merkezi Kartepe'den Maşukiye´ye inen İlhan Baş yönetimindeki 41 KR 182 plakalı araç, Sisli Vadi mevkine geldiğinde, iddialara göre kar yağışı sebebiyle virajı alamayarak yaklaşık 30 metreden uçuruma yuvarlandı. Araç içindeki 4 kişi, bulundukları yerde sıkıştı. Kaza yerinin hemen yanı başında bulunan bir işletmenin çalışanları arayarak durumu jandarma, itfaiye ve 112 ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine itfaiye, jandarma ve 112 ekibi geldi. Ancak şahıslardan 3´ünün yan yatan araçta sıkışması ve kaza yerinin ulaşılması zor bir bölgede bulunması nedeniyle, olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Araç içinde sıkışan Serkan Çirit, Muhittin Ağra, Mehmet Ağra, İlhan Baş araçtan çıkartıldıktan sonra sedyelere konularak uzun bir mesafede taşındı. Bölgeye gelen ekipler yaklaşık 40 dakikalık bir çalışma sonucu kazazedeleri kurtardı. İkisi hafif, 4 yaralı olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Jandarma, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.