Katil çekici sürücüsü tutuklandı, yardımcıları serbest

Sakarya'da geri geri manevra yapan çekiciyi korna ile uyardığı için 5 kişinin saldırısına uğrayan, yanında eşi ile kaçmasına rağmen peşine iki üç araçla düşerek vahşice katledilen Feyzi Mumlu'nun acılı eşi, diğer zanlıların da yakalanarak en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

18 Aralık 2018 Salı 20:03
Katil çekici sürücüsü tutuklandı, yardımcıları serbest






Katil çekici sürücüsü tutuklandı, yardımcıları serbest


Sakarya'nın Geyve ilçesi yakınlarında Şerefiye Mahallesi'nde önceki gün çekici terörüne kurban giden Feyzi Mumlu'nun katil zanlısı tutuklanırken, cinayete yardım eden suç ortaklarının ortadan kaybolması, acılı aileyi derinden sarstı. Hakan Karatigen adlı cinayet zanlısı cezaevine gönderilirken kaçan 5 kişinin davaya dahil edileceği öğrenildi.

Trafikte terör estiren, yolda önünü kestikleri aracın içinde eşinin gözleri önünde hunharca katledilen Feyzi Mumlu toprağa verilirken acılı eş Sibel Mumlu, katil ve azmettiricilerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. 

YOLLARIN MAGANDALARI TERÖRİSTLERİ

Taksici ve minibüsçülerin trafikte estirdiği teröre, çekiciler de eklendi. Sakarya'da yaşanan vahşet, tüyler ürpertti. Çekici ve yanındaki arkadaşları, Fevyi Mumlu (37) ile park yeri yüzünden kavga etti. Gözü dönmüş caniler aracından inen genç adamı ezdi! Fevzi Mumlu olay yerinde hayatını kaybetti. Katil çekici Hakan Karatigen ise tutuklanıp cezaevine gönderildi. Gözleri önünde eşi öldürülen Sibel Mumlu, yaşadığı acıyı "İki yıl önce evlendiğim eşim vahşi bir şekilde öldürüldü. Bizim hayallerimiz vardı. Çocuğumuz olacaktı" sözleriyle ifade etti.

Yaşadığı vahşeti anlatan genç kadın, "Eşimin simit fırını vardı. İşyerine yaklaştığımız sırada bir çekici geri geri geliyordu. Eşim uyarı amaçlı korna çaldı. Çekiciden inen 5 kişi, 'Ne korna çalıyorsun' diyerek yanımıza geldi. Aracımızı yumruklamaya başladı. Biz de gaza basıp kaçtık" dedi. Çekicinin kendilerini takip ettiğini ve araçlarını duvara sıkıştırdığını belirten genç kadın, "Eşim araçtan inip, 'Ne yapıyorsun?' derken çekici eşime çarptı. Gözü dönmüş halde eşimi silindir gibi ezdi" dedi..

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tıbbi sekreter olarak çalışan Sibel Mumlu, "Eşimin pastanesine yaklaştığımız sırada bir çekici geri geri geliyordu. Eşim uyarı amaçlı korna çaldı. Bunun üzerine çekici sürücüsü ve orada bulunan 5 kişi, 'ne korna çalıyorsun, niye keyfimizi bozuyorsun' diyerek yanımıza geldi. Kocam, 'yanımda eşim var. Ayrıca önemli bir şey yok. Geri geldiğin için uyarı amacıyla bir kere korna çaldım' dedi. Ancak 5'i birden eşimi aracın kapısına sıkıştırıp vurmaya başladılar. Otomobilimize de vuruyorlardı. Eşim bir anda can havliyle gaza bastı ve Pamukovayönüne kaçmaya başladık" dedi.

GÖZLERİMİN ÖNÜNDE SİLİNDİR GİBİ EZDİ

Çekici ile mavi renkli bir otomobilinin kendilerini kovaladığını anlatan Sibel Mumlu şöyle devam etti: "Arkamızdan selektör yaparak gelen çekici sürücüsü, bilerek bize vurdu. Bizi otomobilimizle duvara sıkıştırdı. Ardından geri geri gelip benim olduğum taraftan 2 kez aracımıza çarptı. Eşim araçtan inip, 'ne yapıyorsun' derken çekici sürücüsü bu kez de yine geri geri eşime çarptı. Eşim çekicinin üzerine düştü. Eşim kanlar içinde çekicinin önüne koşup, 'dur' yapma diye bağırdı. Ama çekici sürücüsü gözü dönmüş halde bir anda gaza bastı ve eşimi gözlerimin önünde silindir gibi ezdi."

AİLEMİZİN DİREĞİ VAHŞİ BİR ŞEKİLDE ÖLDÜRÜLDÜ

Çekıcı sürücüsü Hakan Karatigen'in en ağır cezaya çarptırılmasını isteyen Mumlu, "İki yıl önce evlendiğim, ailemizin direği, canım, her şeyim eşim vahşi bir şekilde öldürüldü. Oysa bizim hayallerimiz vardı. Çocuğumuz olacaktı. Güzel günler görecektik. Çekiciyi biz kovalamadık. Aksine canımızı kurtarmak için kaçtık ama kurtulamadık. Benim canımı alanlar hakkında en ağır cezanın verilmesini istiyorum" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.