Kavga eden baba-oğul, aralarına giren polisleri darp etti

06 Aralık 2012 Perşembe 11:35
Kavga eden baba-oğul, aralarına giren polisleri darp etti






BOLU (CİHAN)- Bolu´da tartıştıktan sonra kavga eden baba ile oğlu ayırmaya gelen iki polis memuru baba ve oğlu tarafından darp edildi.

Bolu´da aile içi kavga ihbarı alan polis ekipleri kısa sürede Köroğlu Mahallesi Papatya Sokak Kundakçı Apartmanı´na intikal etti. Apartmanın 3. katında ikamet eden Rıza A. ile oğlu Barış A., arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi nedeniyle tarafları ayırmak isteyen polis ekipleri baba-oğul tarafından darp edildi. Darp edilen polis memurları, Osman E. ve Ömer Ö. olay yerine takviye ekip istedi. Takviye polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıslar, polis merkezine götürülürken, hastaneye kaldırılan polis memurlarından Ömer Ö.'nün parmağına dikiş atıldığı öğrenildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.